Sign4Dsign

doelgerichte creativiteit
functionele vormgeving

Meerstal 8  Vledder
Tel. 0521 - 38 28 90

Website €29,-/maand
 

responsive design

Natuurlijk wil je een mooie website, maar laten we er dan ook een goede website van maken. Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk voor je bezoekers, zodat ze snel de juiste informatie vinden en overtuigd raken van jouw kwaliteiten.

 

vorm & inhoud

De visuele aantrekkelijkheid van je website is zeker van belang en beeldschermen lenen zich daar bij uitstek voor.
Maar ook de indeling is belangrijk want het gemak waarmee mensen de gewenste informatie kunnen vinden en heldere, goed verzorgde teksten verhogen je waardering.

structuur

Bijna iedereen heeft wel een idee van waar haar/zijn bedrijf of vereniging voor staat. Maar hoe maak je dat inzichtelijk en hoe verwoord je dat? Sign4Dsign helpt jou om al deze informatie op een rijtje te zetten en overzichtelijk in te delen op je website. Daarbij kan ik ook helpen met het schrijven van je teksten.

 

website voor Dumas Wonen

 

behulpzaam

Juist hierin ervaar je de meerwaarde van sign4Dsign. Nergens krijg je zoveel ondersteuning om je online presentatie naar een hoger plan te tillen, voor zo'n laag tarief van € 29,- (excl. BTW) per maand!

website voor Kuiper en Vos Bouw

 

website én e-mail

Je krijgt een website met een responsive design, passend bij je logo / huisstijl. Je kunt zelf je webpagina's maken en vullen met afbeeldingen en tekst, dankzij Joomla-CMS.

Deze complete website dienst is inclusief:
- back-up en update service
  geheel ontzorgd op technisch vlak.
- e-mailservice met eigen
  domeinnaam extensie en
  zoveel adressen als je zelf wilt.

 

meer informatie

Wil je meer weten over het website concept van sign4Dsign? Neem dan contact op met Oopke Nieland.