Sign4Dsign

doelgerichte creativiteit
functionele vormgeving

Meerstal 8  Vledder
Tel. 0521 - 38 28 90

Logo

Styling4all1
Styling4all2
Styling4all4
Styling4all3
Styling4all5
Styling4all6
Styling4all7
Styling4all8


Een goed logo

Een logo moet aan behoorlijk wat eisen voldoen om goed te werken. Het moet bij jezelf / je bedrijf passen maar ook je doelgroep aanspreken. Het moet herkenbaar zijn en liefst ook iets over je activiteit zeggen. Het moet toepasbaar zijn op diverse media, van papier tot beeldscherm en van bedrijfskleding tot reclamebord.

 

 


Treffend

In mijn jarenlange ontwerp praktijk van sign4Dsign heb ik al vele mensen aangenaam weten te verrassen met de meerwaarde die een (echte) designer kan hebben. Ik probeer niet aan de verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen.
Bierschuur2
Bierschuur1
Bierschuur4
Bierschuur3
 

 

E2I1
E2I2
E2I3
E2I4

Een goed begin

Uiteindelijk vormt je logo de basis waar vanuit je de rest van je huisstijl vorm geeft, dus die kun je maar beter gelijk goed neerzetten. Hoewel een eerste idee vaak wel één van de betere is, is het altijd goed om verder te kijken en alternatieven te ontwikkelen.
 

 

Jouw logo

Omdat een logo voor jou ook echt jouw logo moet worden, neem ik zoveel mogelijk van jouw voorkeuren voor vorm en kleur mee in het ontwerp. Want behalve dat het een professioneel en aansprekend logo moet worden, moet je je er zelf ook mee kunnen identificeren en je thuis kunnen voelen in de huisstijl die daaruit ontstaat.
GPS1
GPS2
GPS3
GPS4
 

 

MH-logoconcept1
MH-logoconcept3
MH-logoconcept4
MH-logoconcept7
 

Puntjes op de i

Ook in de detaillering is het naast elkaar leggen van alternatieven de beste weg om tot een goede keuze te komen voor jouw logo met een professioneel eindresultaat.
Wil je meer weten over hoe we een passend logo voor jou kunnen maken? Neem dan gerust contact op, uiteraard geheel vrijblijvend.