sign4Dsign ontwerp & drukwerk

doelgerichte creativiteit
functionele vormgeving
met verstand van zaken

Autobestickering en car wrapping

s1
s5
s3
s2
s35
s38
s4
s6
s36

s8
s7
s9
s10
s11
s12

Bus- of autobelettering is rijdende reclame

Reclame maken (voor jezelf) met je auto of bestelbus werd al in het prille begin van de motorvoertuigen gedaan. En het is nog steeds één van de meest toegepaste vormen van reclame maken die zowel door grote en middelgrote als kleine bedrijven en eenmanszaken gebruikt wordt. Dat is natuurlijk niet voor niks, het werkt! Bewegende objecten trekken meer aandacht dan stilstaande en daarom zijn voertuigen zulke effectieve reclamedragers.

De dagen van handgeschilderde letters en airbrush zijn al lang voorbij. Tegenwoordig gaat belettering veel verder dan een bedrijfswagen bestickeren of van plakletters voorzien. Met car wrapping kan een carrosserie helemaal ingepakt worden in een full colour geprinte tweede huid of kleurfolie!

 

s19
s20
s21
s16
s34
s37
s17
s18
s33

s13
s14
s15
s22
s23
s24

Opvallend mooie autoreclame

Om in het moderne straatbeeld niet te verbleken is zelf je auto belettering ontwerpen geen goed idee. Wil jij je met jouw onderneming juist positief onderscheiden, dan kun je het ontwerp maar beter professioneel laten doen. Met de kennis van de mogelijkheden, informatie overdracht en vormgeving kan sign4Dsign een optimaal design voor jouw auto, bus of aanhanger maken, rekening houdend met jouw wensen en huisstijl en de vlakken en lijnen van het voertuig. Veel van de opvallend mooi bestickerde bedrijfswagens in deze regio zijn van mijn hand. Kijk zelf maar! En neem gerust contact op over de mogelijkheden.

 

s26
s27
s28
s29
s30
s31