sign4Dsign ontwerp & drukwerk

doelgerichte creativiteit
functionele vormgeving
met verstand van zaken

Logo ontwerpen

logo concept 1
logo concept 2
logo concept 3
logo concept 4
logo concept 5
logo concept 6
logo concept 7
logo concept 8

Een goed logo

Een logo moet aan behoorlijk wat eisen voldoen om goed te werken. Het moet bij jezelf / je bedrijf passen maar ook je doelgroep aanspreken. Het moet herkenbaar zijn en liefst ook iets over je activiteit zeggen. Het moet toepasbaar zijn op diverse media, van papier tot beeldscherm en van bedrijfskleding tot reclamebord.

Ja, ik wil een professioneel logo

 

Overtreffend

In mijn jarenlange praktijk als grafisch ontwerper heb ik al vele mensen aangenaam weten te verrassen met de meerwaarde die een (echte) designer kan hebben. Ik probeer niet aan de verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen.

Ja, ik wil een uniek logo
logo concept 1
logo concept 2
logo concept 3
logo concept 4
 
logo concept 2
logo concept 1
logo concept 4
logo concept 3

Een goed begin

Uiteindelijk vormt je logo de basis waar vanuit je de rest van je huisstijl vorm geeft, dus die kun je maar beter gelijk goed neerzetten. Hoewel een eerste idee vaak wel één van de betere is, is het altijd goed om verder te kijken. Als professioneel grafisch ontwerper ontwikkel ik alternatieve logo concepten, zodat jij een goede keuze kunt maken.

Ja, ik wil meteen goed beginnen

 

Jouw logo

Omdat een logo voor jou ook echt jouw logo moet worden, neem ik zoveel mogelijk van jouw voorkeuren voor vorm en kleur mee in het ontwerp. Want behalve dat het een professioneel en aansprekend logo moet worden, moet jij je er zelf ook mee kunnen identificeren en je thuis kunnen voelen in de huisstijl die daaruit ontstaat.

Ja, ik wil een écht persoonlijk logo

GPS logoconcept 1
GPS logoconcept 2
GPS logoconcept 3
GPS logoconcept 4
 
MH logoconcept 1
MH logoconcept 3

Edit this content to show it on your website

MH logoconcept 4
MH logoconcept 7

Edit this content to show it on your website

Puntjes op de i

Ook in de detaillering is het naast elkaar leggen van alternatieven de beste weg om tot een goede keuze te komen voor jouw logo met een professioneel eindresultaat.

Wil je meer weten over hoe we een passend logo voor jou kunnen maken? Neem dan gerust contact op, uiteraard geheel vrijblijvend.

Ja, deze werkwijze spreekt mij aan

 

Zien is geloven

Bekijk mijn logo portfolio om te zien wat ik door de jaren heen aan logo's gemaakt heb. Is het allemaal echt helemaal niet jouw stijl? Dan moet je misschien verder kijken, maar ik denk dat er voor de meeste mensen voldoende aanknopingspunten zijn voor een oriënterend gesprek. Neem gerust geheel vrijblijvend contact op.

voorbeelden van logo ontwerpen