sign4Dsign ontwerp & drukwerk

doelgerichte creativiteit
functionele vormgeving
met verstand van zaken

Magazines / Brochures opmaken en drukken

Magazines opmaken

Magazines zijn nog steeds een goede manier om jouw boodschap actief over te brengen bij de mensen. Door het meer als een informatief artikel dan als een advertentie te presenteren, kun je jezelf inhoudelijk profileren: jouw expertise en specialisme maar ook betrokkenheid en toewijding tonen.

Hieronder staan voorbeelden van dergelijke magazines die ik opgemaakt heb. Voor grotere redactionele tekstklussen werk ik graag samen met een bureau als MR Communicatie uit Nijensleek.

Brochures drukken

Bij brochures denken we meer aan gerichtere informatie over een bepaald onderwerp, diensten- of productenpakket. Dit kunnen informatie- of verkoopbrochures zijn, maar bijvoorbeeld ook catalogi of zelfs menukaarten betreffen.

Sign4Dsign kan op verschillende manieren het print- of drukwerk op een voordelige wijze verzorgen. Of dit nu gaat om slechts enkele (tientallen), 500 of 10.000 stuks.

 

 

Ondernemersvereniging
Vledder en Omgeving

opmaak en drukwerk

Ondernemersvereniging
Vledder en Omgeving

opmaak en drukwerk

EspressoBAR Frans de Grebber
Meppel

 

opmaak en drukwerk

 

Ondernemersvereniging
Vledder en Omgeving

OVV2019

bladwijzer

Bij het maken van brochures of magazines ontzorgt ontwerpburo sign4Dsign de opdrachtgever. Ik kan bijna alles verzorgen: van het design van de totale look & feel tot foto's & illustraties en tekstcorrecties. Hierdoor kan het aangeleverde materiaal aangevuld of verbeterd worden, zodat het totale blad eenzelfde kwaliteitsniveau krijgt.  Dat werkt erg makkelijk voor mij en mijn opdrachtgevers. Met zo weinig mogelijk schijven houden we de beste controle over het eindresultaat, dat altijd gezien mag worden.

BBAN-magazine
Amersfoort

BBAN-magazine
 

 

Reisburo Vakantie & Zorg
Havelte / Emmen

opmaak en drukwerk

Scala cursusaanbod
scholen Meppel

opmaak en drukwerk

Bosbad Vledder
Jubileumblad 50 jaar

opmaak en drukwerk

 

 

Dumas Wonen
Leeuwarden

opmaak en drukwerk

advertentie opmaak

Om het uitgeven van een magazine betaalbaar te houden, werken we vaak met advertenties. Ontwerpburo sign4Dsign kan deze helemaal naar wens ontwerpen.

Omdat lang niet elke ondernemer goed kant-en-klaar advertentiemateriaal kan aanleveren, biedt dit vaak uitkomst. Door met minimale middelen maximaal resultaat te behalen, krijgt het geheel een professionelere uitstraling.

advertenties overige media

Ook voor jouw advertentie in andere media kun je bij sign4Dsign aankloppen. De standaard opmaak bij kranten laat bijvoorbeeld nogal eens te wensen over. Het is voor jouw herkenbaarheid het beste om zoveel mogelijk controle over je reclame uitingen te houden.

Blader door de magazines (klik op de afbeelding om de link te volgen) voor voorbeelden van advertentie opmaak door sign4Dsign.

Woon-zorgcentrum
De Borgstee

DeBorgstee