sign4Dsign ontwerp & drukwerk

doelgerichte creativiteit
functionele vormgeving
met verstand van zaken

Drukkerij en verspreiding in Diever

Zoek je een drukkerij en verspreiding voor jouw reclame drukwerk in Diever?
 

folders en flyers van GreenFixx verspreid in Diever
 

Als je in Diever en omgeving reclamedrukwerk wilt laten verspreiden, dan kun je dat allemaal bij sign4Dsign ontwerp & drukwerk regelen. Vanaf het ontwerpen van jouw flyer of folder en het aanleveren bij de drukkerij tot en met het opgeven van te bezorgen postcodegebieden en het afleveren bij het verspreidbureau.

Van drukkerij naar verspreiding

Het wordt allemaal professioneel uitgevoerd voor een optimaal resultaat. Voordat we het (door jou goedgekeurde) ontwerp naar de drukkerij sturen, kun je ook nog de papierkwaliteit / -dikte kiezen (zeker bij grotere oplages nog wel een kostenfactor van belang). Het drukwerk zal rechtstreeks van de drukkerij naar het verspreidbureau verstuurd worden. Je kunt ervoor kiezen om eventuele folders of flyers die over zijn, vanuit de drukkerij te ontvangen of dat sign4Dsign deze bij jou aflevert in Diever (of omgeving) op jouw bedrijfslocatie of thuis.
 

flyer voor Route36 Diever

 

Drukwerk zelf (laten) verspreiden

Natuurlijk is het ook mogelijk dat jij al het drukwerk ontvangt om het eventueel zelf te (laten) verspreiden. Wil je meer weten over de mogelijkheden van reclamedrukwerk (of andere soorten drukwerk) dan kan sign4Dsign bij jou langskomen om e.e.a. te bespreken of te laten zien.
 

flyer voor Klok-Sanidrome Diever

Het is een kunst om iets moois te maken,
het is de kunst om het betaalbaar te houden.

 

     Vragen kost niets    

drukkerij en verspreiding in Steenwijk

 

Goedkoop drukwerk

Drukkerijen kunnen dankzij standaardisatie en specialisatie veel goedkoper produceren dan vroeger. Daardoor lijken de kosten voor ontwerp en verspreiding relatief hoog. Maar dat komt dus puur doordat drukwerk één van de weinige dingen is die in de afgelopen jaren goedkoper zijn geworden i.p.v. duurder.

Meer waar voor je geld

Daarom kunnen we jouw drukwerk, van werkelijk uitstekende kwaliteit, zo (relatief) goedkoop maken. Om maximaal effect te hebben van jouw reclame budget, kun je ook maar beter investeren in een fraai en professioneel design. Het valt tenslotte huis-aan-huis in Diever op de deurmat en mensen zijn wel verwend in het moderne medialandschap. Bij sign4Dsign ontwerp & drukwerk zit je dan goed.

A5-beursflyer voor installatiebedrijf Otten in Diever

Veel gehoorde vragen

Wat kost drukwerk in Diever?

Voor huis-aan-huis verspreiding in de plaats Diever zelf heb je ruim 900 folders of flyers nodig. In de drukkerij werken we met staffels die vanaf 1.000 stuks. In dit geval kun je 1.000 exemplaren laten drukken, waarvan je dan bijna 100 overhoudt. De meest gebruikte folders (full colour gedrukt op 170 grams zijdeglans papier) kosten €70,00 Bij Vistaprint moet je in dit geval voor 1.000 stuks laten drukken  €104,79 betalen, dat is bijna 50% meer!

Voor huis-aan-huis verspreiding in de gemeente Westerveld heb je 7.200 tot 8.400 (verschilt per verspreider) folders of flyers nodig. Met drukkerij staffels die van 5.000 naar 10.000 stuks gaan, moet je hiervoor 10.000 exemplaren laten drukken, waarvan je dan ca. 1.500 tot 2.500 overhoudt. De meest gebruikte folders (full colour gedrukt op 170 grams zijdeglans papier) kosten dan €325,00
Bij Vistaprint betaal je voor 10.000 van deze folders €444,56! Bij sign4Dsign krijg je voor dat geld een professioneel ontwerp erbij!!!
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verspreiding. Voor kosten verspreiding zie elders in deze Veel gehoorde vragen. Kosten opmaak zijn o.a. afhankelijk van het model folder. Kijk voor informatie hierover op de pagina met drukwerk prijzen.

Wat is een drukproef?

Een drukproef is een voorbeeld van de opzet van je drukwerk die voor jou gemaakt wordt ter controle. En uiteindelijk ter goedkeuring voor het naar de drukkerij gaat. Tegenwoordig krijg je vaak een digitale (PDF) proef. Bij sign4Dsign kun je ook een geprinte proef ontvangen. Ik kan me voorstellen dat je het op ware grootte wilt beoordelen en voor sommige mensen werkt de controle dan beter. Bedenk wel dat de drukkleuren iets af kunnen wijken van zowel een digitale als een papieren drukproef.
Juist voor dit soort interactie waarbij de ontwerper advies kan geven bij de beoordeling van je drukproef, is het goed om met professionals uit de buurt te werken.

Wat is de levertijd van drukwerk in Diever?

De levertijd van het meeste drukwerk is 5 werkdagen, na goedkeuring van de drukproef. Voor sommigee papiersoorten en brochures kan de doorlooptijd in de drukkerij iets langer zijn. Wil je extra goedkoop drukwerk? Dan kun je soms met een iets langere levertijd nóg voordeliger uit zijn, omdat je de drukkerij meer tijd geeft om jouw order optimaal in te plannen.

Is spoed drukwerk mogelijk?

Haastige spoed is zelden goed... maar wel mogelijk! Versnelde levering in 3 dagen uit de drukkerij is mogelijk. Maar ook dezelfde of de volgende dag kan geregeld worden. Dan printen we het i.p.v. drukken, waardoor de oplages (aantallen) beperkt moeten blijven. Bedenk dat er dan heel weinig tijd voor opmaak en controle is, waardoor de kans op fouten groter is... Versnelde en spoedleveringen zijn behoorlijk duurder dan standaard.

Bestaat drukkerij Van Goor in Diever nog?

Nee, hoewel Drukkerij Van Goor nog wel in online zoekresultaten voorkomt, is deze drukkerij in Diever al jaren niet meer actief. Ontwerpburo sign4Dsign heeft ook jaren lang dankbaar van de diensten van Jaap Van Goor gebruik gemaakt. Ook voor jouw print- en drukwerk kan sign4Dsign een uitstekend alternatief bieden. Dus informeer gerust!

Wat kost drukwerk verspreiding in Diever?

In dorp Diever gaat het om ca. 903 adressen en verspreiding via Spotta kost dan ca. €109,13 (€75,00 orderkosten). Voor verspreiding in de gemeente Westerveld gaat het om ca. 7.200 adressen en bij Spotta betaal je dan ca. €346,00 (prijspeil 2021).
Verspreiding met B&L kost ca. €38,00 voor Diever (uitgaande van 1.064 adressen) en ca. €300,00  voor de gemeente Westerveld (uitgaande van ca. 8.500 adressen).
N.B. Genoemde prijzen zijn momentopnamen en kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Als je verspreiding via sign4Dsign wilt laten regelen wordt er een 10% commissie gerekend met een minimum van €25,00 Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Hoe snel werkt drukwerk verspreiding in Diever of Westerveld?

Hoewel we drukwerk in ca. 1 werkweek uit de drukkerij kunnen krijgen, duurt het 3 tot 4 weken voordat het met de verspreiding van Spotta (Netwerk VSP) op de deurmat ligt in de gemeente Westerveld. Inclusief de opmaak en drukproef controle, moet je daarom rekenen dat je dan wel 5 weken van tevoren moet beginnen. Ook kunnen we werken met een verspreider als B&L. Daar moeten we 1 week van tevoren aanleveren voor verspreiding in Diever of Westerveld. Als jij van andere verspreiders gebruik wilt maken dan kunnen we jouw folders rechtstreeks van de drukkerij daar laten afleveren.

Kan mijn reclamedrukwerk met spoed verspreid worden?

Alleen met een spoed order in de drukkerij kan sign4Dsign een paar dagen winnen. Maar een snellere verspreidmethode moet je zelf organiseren omdat verspreidbureau's met een vast weekschema werken. Voor de gemeente Westerveld werkt B&L het snelst.

Waar kan mijn reclame bezorgd worden in Westerveld?

Hoewel veel verspreiders zeggen een landelijke dekking te hebben, komt het toch wel eens voor dat een wijk in Westerveld niet bezorgd wordt omdat ze op dat moment geen bezorger hebben. Hiervoor kan sign4Dsign dan ook niet instaan of verantwoordelijkheid nemen.

Hoe zit het nou met die Ja-Ja stickers?

Het is zo dat adressen met Nee-Nee stickers geen ongeadresseerd drukwerk moeten ontvangen. Bij de Ja-Nee stickers mogen wel huis-aan-huis kranten bezorgd worden maar geen reclamedrukwerk. Adressen zonder stickers ontvangen alles. In sommige gemeenten (maar nog niet in Westerveld) verdwijnt de Nee-Nee sticker en gaan ze een Ja-Ja sticker gebruiken. Daar mogen adressen zónder sticker dus niet meer bezorgd worden. Zeker in die gemeenten wordt het dan interessanter om in de huis-aan-huis krant te gaan adverteren. Ook voor advertentie opmaak kun je overigens bij sign4Dsign terecht!