sign4Dsign ontwerp & drukwerk

doelgerichte creativiteit
functionele vormgeving
met verstand van zaken

Huisstijl bewaking

aanbieders drukwerk en print

Er zijn (online) veel leveranciers te vinden voor jouw drukwerk en overige promotie materiaal. En dankzij de verregaande specialisatie (en onderlinge concurrentie) kun jij relatief goedkoop reclame maken. Het risico hierbij is, dat met veel verschillende leveranciers jouw herkenbaarheid verloren gaat, omdat ze allemaal "er wel iets van maken."

geen optimaal resultaat

Dat je geen optimaal resultaat kunt verwachten, heeft twee oorzaken:
1 Elk maakproces heeft zijn eigen technische voorwaarden voor:
- door jou aan te leveren bestandstype;
- afbeelding reproduceerbaarheid;
2 Elke producent geeft er zijn eigen draai aan, om er iets (moois) van te maken.

In het eerste geval moet jij weten of jouw bestanden aan de specificaties voldoen. En dan nog is het de vraag of het beoogde resultaat technisch haalbaar is (denk aan meerkleurig logo in één kleur zeefdrukken).

Ook kan het zijn dat je zelf (online) de opmaak van het drukwerk moet doen. Als dat niet je sterke punt is, doe je daarmee jouw zaak ook niet echt een gunst.

Bij technieken als zeefdrukken, flexodrukken en borduren, moet je in het ontwerp al rekening houden met de beperkingen van het reproductie proces.

een metselaar is geen architect

Als jij de drukkerij of sign-maker niet duidelijk aan kunt geven hoe je het wilt hebben én daarvoor de juiste bestanden aan kunt leveren, dan zal hij zelf "er wel iets van maken." Dit zal bij verschillende leveranciers op verschillende manieren uitpakken. Hierdoor krijg je versnipperde, onsamenhangende reclame uitingen, die ten koste gaan van jouw herkenbaarheid en soms zelfs een rommelige uitstraling opleveren.

verkoopportalen

Bedenk ook dat veel online aanbieders slechts een verkoop portaal zijn. De daadwerkelijke productie (en opmaak) wordt door weer een andere partij gedaan. Dit bemoeilijkt eventueel overleg. En omdat al deze partijen gebaat zijn bij een snelle afhandeling (i.v.m. lage kosten), komt de optimale kwaliteit van jouw bestelling op de tweede plaats.

daarom kies je voor sign4Dsign

Consistente kwaliteit

sign4Dsign zorgt dat jij een optimaal resultaat krijgt van de gekozen media. Door een goed ontwerp met professionele bestanden bij betrouwbare drukkerijen of beletteraars te laten maken.

Herkenbaarheid

Als je visuele communicatie middelen via sign4Dsign regelt, heb je tegelijk een regisseur die zorgt voor de samenhang in alle uitingen, of dit nou in print of online is.

minder rompslomp

Bij sign4Dsign heb jij altijd één en hetzelfde aanspreekpunt. Hierdoor hebben we al snel aan een half woord genoeg. Dat scheelt jou enorm veel uitleggen en langskomen etc.

't gemak van alles onder één dak

Ontzorgen is de term voor het uit handen nemen van lastige en/of tijdrovende bezigheden. En dat is waar het op neer komt met sign4Dsign als huisstijl regisseur. Hierdoor maak jij tijd vrij voor de zaken waar jij goed in bent, terwijl jouw visuele communicatie als vanzelf van constant hoge kwaliteit blijft.

niet voor niks

Natuurlijk is huisstijl bewaking niet voor niks. Maar bij sign4Dsign maakt dit onderdeel uit van opmaak / ontwerp. Dus alleen voor producten die je daadwerkelijk bestelt, betaal je hiervoor via de opmaak.

Grote corporaties hanteren een huisstijl handboek (brandbook / stylesheet), dat alle denkbare uitingen definieert. Het maken daarvan kost vaak meer dan het ontwerpen / restylen van hun logo zelf. Dát doen we dus niet!

winstpunten

Bedenk dat je met het uitbesteden van jouw huisstijl regie ook veel terug krijgt:
- een consistente professionele herkenbare uitstraling;
- tijdsbesparing die jouw eigen bedrijfsvoering ten goede komt.
De kans is groot dat je hiermee meer terugverdient dan dat je aan extra kosten maakt. En dat is ook niet niks!